16.6.10

Ellan viimeistely ja Auliksen ratatreeni

Iltasella käväistiin Tuulissuolla missä kävin hakemassa SM-kisoihin edustuspaidan ja samalla kun siellä päin liikkui päätin ottaa pikaiset treenit. Ellan kanssa lähinnä viimeistely SM:iin, eli jotain todella helppoa ja hauskaa, Auliksen kanssa taas Wirmo Openin jäljiltä totesin, että nyt olisi aika alkaa tehdä ratatreeniä kun esteet ja perustekniikat alkaa olla jossain määrin hallussa.



Ellan kanssa aloitettiin samalla radalla kuin Auliksenkin kanssa. Ekalla kerralla meinasi karata hanskasta putken jälkeen suoraan edessä olleelle (maksi)renkaalle. Seuraavalla kerralla menikin jo oikein hienosti. Tämän lisäksi otettiin vain pari kontaktiestettä, pari kertaa kepit ja pari irtoamista hypyille ja heitettiin palloa ja vähän juoksenneltiin.

Auliksen kanssa homma meni tällä kertaa yllättävän - itseasiassa tosi - hyvin. Ensimmäisellä kerralla meinasi valua pitkäksi putkesta kääntyminen, mutta tää korjaantui välittömästi toisella yrityksellä. Tässä harjoituksessa vein estevälin 4-5 valssilla, josta yhden kerran kielsi 4:n ja kääntyi liian aikaisin. 9:lle kääntyessä meinasi tulla hypyn ja putken välistä ohi, jos ohjaus oli huolimatonta. Ilmeisesti noin tiukasti lähetettynä suoraan putkeen oli niin kovin valmistautunut siihen käännökseen, että piti oikeasti ohjata 9:lle. Kuitenkaan periaatteessa peilinä samassa kohdassa esteellä 6 ei ollut ongelmia. Kun nyt ei varsinaisesti ollut mikään hyppytreeni niin tehtiin rata tällä kertaa medikorkeuksilla ja rimat pysyi tosi hyvin. Kotona Auliksen kanssa on nyt tehty lähinnä helppoa tokoa, jossa ei mitään erityistä raportoitavaa ja roskapöntön kiertoa niin että vähennetään suunnan osalta vihjeitä ja suunta pitäisi valita pääasiassa suullisen käskyn ja rintamasuunnan perusteella sen sijaan että kummalla kädellä heitetään, joka on ollut tosi hallitseva tässä.

Ei kommentteja: