18.7.06

Pihatokoa

Eilen oltiin illalla Lentsulla mässäilemässä ja katselemassa TOKO SM-joukkuesuorituksia videolta. Oli mukavaa ja syömistä oli enemmän kuin tarpeeksi. Päädyttiin myös TSAU:n piirimestaruusjoukkueeseen siinä samalla.

Tänään venyi iltaan asti ennenkuin sai irti lähteä treenaamaan. Aluksi otettiin idarin pysähdykset, joissa ensimmäinen istuminen jäi seisomaan, mutta sen jälkeen otettuna pari kertaa meni hyvin. Maahanmenot ja seisomiset hyviä. Ohjattua noutoa vasemmalle, haettiin naksulla vähän vielä varmuutta ja vauhtia merkille. Vahvistettiin ruudun keskelle menoa taas jo melko pieneksi käyneen kosketusalustan kanssa ja meni todella hyvin. Ei kertaakaan miettinyt mitään merkkien kiertelyä tai muita typeryyksiä vaan joka kerta vauhdilla seisomaan keskelle ruutua. Kaukot meni myös hyvin. Totesin, että taidan harkita, että jättäisin seisomaan nousuistakin käsimerkit pois, koska tuntuvat enemmän huonontavan tekniikkaa kuin olevan avuksi. Turhia ne kai on, jos koira pelkällä suullisella käskyllä tekee paremmin. Otettiin vielä yksi tunnaririvi, jossa lähti oikean kapulan vasemmalta puolelta riviä vasemmalle, kävi päähän asti kaikki nätisti järjestyksessä, viimeiseltä lähti palaamaan takaisin ja päätyi oikeaan oikein itsevarman oloisesti. Hieman tosin kylmäsi, että viimeisellä tikulla ennen oikeaa tikkua hieman ruopaisi tikkua tassulla, mutta päätti kuitenkin jatkaa vielä eikä hötkyillyt.

Uusi systeemini pitää Excel-taulukossa listaa siitä, mitä liikkeitä minäkin päivänä on harjoiteltu vaikuttaa hyvältä muistuttamaan perusasioiden treenauksesta ja aiheuttamaan tunnontuskia. Sen mukaan ei olla sitten seuraamista treenattu TOKO SM:ien jälkeen kertaakaan ja luoksetuloakin vain kerran ja paikallaolotkin on aika vähällä treenillä. Onhan tässä vielä monta päivää ennen 23. päivän koetta Huittisissa..

Ei kommentteja: