3.7.06

Melkein lepoa

Nukutun yön jälkeen oikeastaan vasta on tullut käsiteltyä asioita siihen malliin, että tuli tajuttua, että oikeastaan viikonlopun suoritus oli aika hyvä. Mullahan on ihan väärän rotuinen koira lajiin, kisat oli toinen ja kolmas EVL-koe ja ylempien luokkien liikkeitäkin alettiin treenata vasta mammaloman jälkeen talvella huhtikuun koetta varten ja eilenkin oli ihan pienestä kiinni että tulos olisi voinut olla ihan toinen, mutta niin se on tässä lajissa kaikilla. SM-kisojen yksilökisan 20. sijaan ei voi kuitenkaan olla kuin tyytyväinen.

Jos jotain toivoisi SM:iin jatkossa, niin nopeaa (mielellään lähes reaaliaikaista) tulospalvelua ja tehokkaampaa paperihommien tekoa. Kuopiosta mieleen jäi tiuhaan tahtiin päivittyneet tilanteet ja säännölliset kuulutukset myös joukkuekisan tilanteesta ja kokeen kokoon nähden nopeat paperihommat. Tällä kertaa sen sijaan kehät pyöri paremmin kuin Kuopiossa eikä jonoja juuri muodostunut. Niistä kahdesta saisi yhteensä tosi hyvän kokeen.

Piti pitää lepopäivää tänään, mutta tuli kuitenkin sitten otettua yksi tunnari, joka meni paremmin kuin olen koskaan uskaltanut toivoa. Aloitti nätisti ympyrän lähimmästä kapulasta ja lähti siitä etenemään ympyrää pitkin järjestyksessä ja kun oikea tuli vastaan, niin itsevarmasti mukaan ja hyvä palautus. Lisäksi otettiin taakse pallolla palkaten leikisti pari kaukojen seisomista sekä maasta että istumasta, joissa tuli pieni eteneminen viikonloppuna.

Ei kommentteja: