24.7.06

Palauttelua

Tänään ei juuri treeniä, palautellaan vähän eilisestä kokeesta. Metsälenkin yhteydessä vaan heiteltiin vähän keppejä ja käpyjä pöpelikköön etsittäväksi ja yhdellä sileähköllä kalliolla otettiin pari pientä seuraamista ja pari luoksetuloa suoraan sivulle asti. Seuraaminen oli aika hienoa ja into tuntui palautuvan, kun pitkästä aikaa yhtäkkiä loppuperusasennossa löytyikin tennispallo taskusta. Sen jälkeen seuraava pätkä aivan mieletöntä tekemisen riemua. Voikin olla mahdollista, että seuraamisessa on alkanut ilmetä hyytymistä, kun viimeaikoina on lähinnä makupaloilla säädetty seuraamispaikkaa. Täytyy alkaa käyttää enemmän lelupalkkaa seuraamisessa. Luoksetuloissa ei valittamista, paitsi ihan ensimmäinen perusasento jäi vähän eteen, kun oli jo selvillä, että mulla on pallo taskussa.

Eilinen tulos tuntuu vieläkin hyvältä - jotain on ilmeisesti tehty oikein. Ykkönen tuli ihan rutiinisuorituksella enkä oikein keksi estettä niiden kahden muun tekemiselle, ellei sitten tapahdu jotain aivan käsittämätöntä. Nyt mietin FIN TVA:n jälkeistä elämää - tavoitteita pitää aina olla, että saa pidettyä yllä motivaatiota. Muiden maiden valioarvot (matkailu vähän nyppii, mutta muuten kiva ajatus), kotimaiset arvokisat, "täydellisen" koesuorituksen tavoittelu..? Jollain tavallahan pitää kokeilla mihin omat ja koiran rahkeet riittää.

Illalla otettiin vielä ihan leikkinä vielä pihalla muutama kaukojen asennonvaihto, mitkä oli kaikki tosi hienoja ja huviksi pitkästä aikaa tasamaanoutoa puukapulalla.

Ei kommentteja: