29.8.06

Pihatokoa märässä

Sateen jälkeen otettiin illalla pihalla vähän TOKO-treeniä. Pariin päivään ei ollakaan treenattu nyt yhtään. Ensin otettiin yksi tunnari itse vietynä nurmikkoon siellä lojuvien väärien sekaan. Meni ihan hienosti, teki töitä innokkaasti ja varmasti. Idarin pysähdykset asennoista pallopalkalla taakse. Viimeaikoina ilmeisesti ollaan liikaa aloitettu treeni istumisella, kun ensimmäinen maahanmeno jäi istumiseksi. Kaukot tänään tosi hyviä. Paikallamakuu yläpihalla sillä aikaa kun rakensin yhteen nurkkaan ruudun ja pariin muuhun nurkkaan merkit ja naksuteltiin ruutuun menoa pikkiriikkisen kosketusalustan kanssa. Ruutu meni tänään tosi hyvin. Lopuksi otettiin vielä yläpihalla maassa pysymistä kun heitin palloa alapihalle. Kuumeneminen tykkää herkästi nostaa kyynärpäät maasta niin opetellaan sitä sitten. Vähän jouduttiin neuvottelemaan, mutta kyllä se taas muistui mieleen, että maassa ollaan kunnolla kunnes toisin sanotaan.

Aikaisempaan verrattuna tosin täytyy sanoa, että muutosta on tapahtunut motivaatiossa siten, että märkä nurmikko ei tuntunut alustana tuottavan ongelmia, mikä on pelkästään hyvä asia ottaen huomioon viimeaikaiset kelit ja piirimestaruuksissa ilmeisesti oleva nurmialusta.

Agi.fi:n rankingissä on nyt sitten kaikki tulokset päivitetty ja pisteet on laskeneet 135:een ja sijoitus pudonnut 37 sijaan, eli nyt ollaan sitten taas vain parhaan 7,7% joukossa.

Ei kommentteja: