8.6.11

Agilitytreeniä

Olenpas mä nyt aktiivinen, kun tekee mieli sanoa treeneistäkin jotain. Eli eilen oli taas ryhmätreenit, jossa tehtiin vaikeahkoa hyppyrataa. Muutama huomio, että muistan treenata näitä asioita jatkossa:
  • Lähdöt on edelleen ihan veitsen terällä ja ei ihan niin rauhalliset kuin haluaisin. Kisoissa tämä on pahempaa kuin treeneissä ilmeisesti johtuen muista kiihtyneistä koirista tai jostain yleisestä tunnelmasta tai musta.
  • Keppien avokulmissa meinaa tulla kiire ja ei malta ajoittain hakea ykkösväliä, vaan kiireissään ryntää kakkosväliin.
  • Pitäisi edelleen luottaa koiraan enemmän, onhan sille opetettu asioita eikä jäädä ihmettelemään että no niin nyt se tuolla kääntyy ja no niin nyt se menee tuonne putkeen vaan sitten ohjaajalle seuraava suunta jo. Tuon kanssa kun ei ole liikaa aikaa missään.

Tuli niitä onnistumisiakin pienellä hinkkaamisella. Onnistuttiin jollain 15 yrityksellä TOSI vaikeassa 4-5 pakkovalssissa. Luultavasti kisoissa olisin tehnyt valssin muurin takaakierrosta ja niistänyt 5:lla, joka olisi antanut huonomman linjan jatkoon. Okserilta käännös putken oikeaan päähän epäonnistui pari kertaa. 11-12 vaati myös tarkkuutta, yhden kerran meni 8:n väärään päähän, yhden kerran okserin korkeamman riman ja matalamman hypyn siivekkeen yli suoraan 12:n väärään päähän. Kouluttajaa hieman hirvitti, mut kyl pyrri tietää mistä se mahtuu ja mihin. Ekalla kertaa tein 14:lla takaaleikkauksen, mutta lopuksi halusin vielä kokeilla rataantutustumisessa tehdyn villin idean, joka toimi loistavasti mut vaati aika paljon uskallusta, eli 11:lta koiran irrotus putkeen 12 ja persjättö 13-14 välissä.

Ei kommentteja: