19.7.10

Talkootreenit

Osallistuttiin talkoisiin että saatiin MM-karsintojen jälkeen taas ATT:n kenttä treenikuntoon. Tuli sitten otettua myös koirat mukaan että jos vaikka hiukan treenaisi. Auliksen kanssa treenasinkin, mutta Ella saa nyt odottaa että käydään joku toinen päivä vähän paiskomassa palloa ennen Rauman kisoja, joiden jälkeen sit pidetäänkin joku viikko kisataukoa välillä.

Ensin otettiin kontakteja. A meillä on aivan loistava, mutta puomin alastulo tarvii hieman lisää rutiinia. Loppuasennon hakeminen oli tänään pari kertaa hieman hidasta ja alkuun taas pari kertaa meinasi pudottaa etujalat turhan paljon sivusta alas sen sijaan että menisi päähän. Tähän täytyy nyt panostaa. Puomia otettiin myös niin, että ennen sitä on hyppy tai rengas ja myös kerran niin, että jälkeen otetaan hyppy. Edessä oleva imua aiheuttava este saa selkeästi paremmin hakeutumaan päähän, mutta haluaisin oikeasti että menisi päähän myös tyhjään.

Tuota samaista hyppyä käytettiin myös siihen, että opeteltiin kääntyvää hyppyä vaikka siellä on puomi takana. Pari ensimmäistä kertaa ryntäsi vaan suoraan puomille hypyn yli, sitten alkoi päässä raksuttaa selvästi ja vauhti hidastui ensin vähän kun tajus että piti kuunnella eikä vaan juosta edessä oleville esteille. Pari toistoa lisää ja teki ihan loistavan rennosti ja kauniilla tiukoilla käännöksillä kun hahmotti mistä oli kyse. Lopuksi vielä suoraan hyppy ja puomille.

Sisällä otettiin kaksi väliä ohjureita keppien kumpaankin päähän ja ensin muistutettiin mieleen pujottelu ylipäätään. Kun kepit meni taas vauhdilla ja varman tuntuisesti, otettiin vielä 90 asteen kulmat avo- ja umpikulmina takaaleikkauksilla ja ilman ja nämä meni loistavasti. Saapahan vähän käyttää päätään.

Pihalla sit vielä väsyneenä ja läähkänä sosiaalistettiin talkoolaisten pentuja. Ei oikein tänään jaksanut edes Pyryn kanssa painimisesta innostua vaikka juhannuksena siitä ei Tuorlassa meinannu tulla loppua.

Ei kommentteja: