19.10.08

Trimmausta, TOKO:a, temppuilua ja treeniasiaa

Tänään oli vuorossa tursakkeen trimmaus. Karvaa on jonkun aikaa jo ollut liikaa ja alkoi olla koko eläin epäsiistin näköinen. Aamupäivällä siis pesu, föönaus ja trimmaus.

Pesun jälkeen:


Föönauksen jälkeinen jääkarhunpentu:


Ensi viikonlopun agilityn piirinmestaruuksiin soveltuva sport-leikkaus:


Illemmalla otettiin olohuoneen matolla yksittäisten askelten seuraamisia, vähän kaukokäskyjä, suoria luoksetuloja ja jäävät liikkeet seisomaan ja maahan. Kaikki meni varsin hyvällä draivilla, mutta se kyllä näkyy seuraamisen tekniikassa, ettei olla vuoteen oikeasti treenattu TOKO:a. Kaukojen tekniikka sen sijaan on yllättäen oikein hyvä jostain syystä. Jäävät liikkeetkin onnistui oikein hienosti. Ei taida perusasiat kuitenkaan ihan kokonaan ihan nopeasti hävitä koiran muistista. Lopuksi kun oli vielä pari Frolicin palaa jäljellä otettiin jalan yli hyppäämistä, jossa tekee nykyään valtavia loikkia.

Eilen illalla piinallisen odotuksen jälkeen tuli tieto, että meidät oli Ellan kanssa valittu TSAU:n valmennusryhmään, jolta odotan kyllä tällä hetkellä aika paljon. Torstaina päästään sitten valmennusryhmän kanssa istumaan alas ja sumplimaan miten treenataan, eli pääsenpä ainakin itse vaikuttamaan siihen miten laadukasta treeniä tulen saamaan. Torstaipäivällä kun vietän jäljelle jääneitä kesälomapäiviä mennään ennen valmennusryhmän kokoontumista treenaamaan ATT:n hallille, jonka olen vuokrannut itselleni tunniksi.

Ei kommentteja: