6.10.08

Keppejä ja kontakteja - ja uusia tavoitteita

Ellankin kanssa päädyttiin tänään harjoittelemaan taas niitä pelättyjä keppien avokulmia. Tänään aloin ahnehtia kunnolla ja otin jo kulmia, jotka on yli 90 asteen eli missä lähdetään periaatteessa jo vähän takaisin päin pujottelemaan. Nämä oli vähän vaikeita ja hakeutuivat toiseen väliin, mutta 90 astetta ja hiukan alle sujui loistavasti ja pujotteluvauhti ihan järjetön. Kannattaa siis ilmeisesti vaihtaa välillä pallot repimiseen ja tietysti toisinpäin sitten kun alkaa tuntua että vauhti hiipuu.

A:n kontaktia sahattiin myös muutama kerta ja se oli tänään meidän tasoon aivan loistava. Alastulokin oli jo ihan sujuva eikä ylimääräistä hidastusta alaosalla. Kunpa se menisi kisoissa noin ja ohjaaja malttaisi olla sössimättä. Lauantaina se nähdään.

Hulluus on nyt sitten iskenyt ja aiemmin mainittuihin tavoitteisiin pitää vielä lisätä agilityn avoimet MM-kisat Unkarissa ensi vuoden syyskuussa. Tätä mahdollisuutta tuskin montaa kertaa tarjotaan ja juuri mitään hävittävää ei ole. Arvokisatunnelmaa sen sijaan on kyllä tarjolla ja viralliseen maajoukkueeseen on meillä tosi pitkä matka.

Ei kommentteja: