26.3.06

Tunnari ja ruutu

Eilen otettiin takapihalla taas pari tunnaria, ensin kolme tikkua rivissä ja sen jälkeen neljä jonossa. Ekalla toistolla kävi ensin haistamassa oikeaa, haistoi seuraavaa ja poimi oikean. Neljän tikun jonosta kävi kaikki tikut läpi ja toi oikean. Ilmeisesti siis ainakin tietää mitä on sieltä hakemassa. Tämän suhteen alkaa olla suhteellisen luottavainen olo.

Ruutu onkin sitten se vaikeampi osuus ja tällä hetkellä siinä mallissa, että parin viikon päästä se on liike, josta epätodennäköisimmin saamme pisteitä. Käytiin Kultanummen kentällä tekemässä kolme toistoa. Ensimmäinen siten, että kävin tekemässä ruudun ja laittamassa pallon niin että koira ei nähnyt ja kahdella muulla kävin laittamassa pallon ruutuun. Jokaisella meni kyllä suoraan ruutuun, mutta pieneksi ongelmaksi tuli että eilinen harjoitus taisi mennä kuitenkin siinä hangessa enemmän lihaskuntoharjoitteluksi kuin itse liikkeen harjoitteluksi. Pitäisi jostain löytää nopeasti lumeton kenttä että pääsisi harjoittelemaan kunnolla. Toivottavasti lumet sulaa viikon sisällä.

Iltaruuilla ollaan viimeaikoina otettu kaukoja, ongelmana lievä yli-innokkuus etenkin seisomisen jälkeen. Eli suomeksi kun on käsketty seisomaan, vaihtaa asentoa itsellään herkästi muutaman sekunnin jälkeen ilmeisesti koska harjoittelua on usein tehty tietyssä rytmissä. Nyt olen sitten odotuttanut asennoissa, ettei ala kokeessa sohlaamaan omatoimisesti.

Ei kommentteja: