17.3.06

Menestystä ja tunnaria

Viime päivinä ollaan lähinnä otettu kaukoja iltaruualla, mutta niistä ei ole erityisesti tullut kirjoiteltua. Keskiviikkona käytiin pokkaamassa Suomen Villakoirakerhon Turun paikallisosaston vuoden TOKO-koira 2005 -pokaali.

Tänään otettiin ulkona tunnaria. Hangessa oli puoliksi hautautuneena pari vanhaa hajustamatonta tikkua ja lisäksi otettiin avustajan viemänä 10 väärän kasa ja tietty se yksi hajustettu. Ensimmäisellä kerralla tapahtui jotain omituista. Ella kävi haistamassa oikeaa tikkua, mutta jäi vain viereen seisomaan eikä tuonut. Vein sitten itse oikean kapulan uudelleen, Ella kävi uudelleen etsimässä ja palauttikin. Toisella ja kolmannella kerralla meni mallikkaasti. Joka kerralla kävi myös haistelemassa vääriä kapuloita, muttei koskenut yhteenkään, mikä on sinänsä positiivista. Katsotaan, jos ensi kerralla uskaltaisi jo levitellä väärien kapuloiden kasaa tai jos ottaisi kolmesta valitsemista. Täytyy hiukan sumplia miten edetään kun nyt on hyvä alku.

Todettiin kuitenkin, että ehkä parempi kuitenkin harjoitella vaikka hangessa nenätyötä kuin oman eteisen matolla ja koiralle on myös parempi, että avustaja oikeasti vie kapulat, ettei tule niin kiusausta tuoda kaikki mitä ohjaaja itse on vienyt.

Ei kommentteja: