21.2.06

Maahanmenoa ja seisomista

Tänään tuli yhtäkkiä valaistuminen, että VOI-luokan luoksetuloon kuuluu myös maahanmeno, jota ei olla harjoiteltu sitten lainkaan. No tänään sitä sitten otettiin hieman. Parilla ekalla yrityksellä ei oikein ollut mielessä, että luoksetulosta ei välttämättä aina pysähdytäkään seisomaan, vaan maahan tarkoittaakin maahan. Otettiin sitten lisäksi hieman perinteistä ohjaaja juoksee takaperin pallon kanssa koira juoksee perässä ja satunnaisesti käsketään maahan tai seisomaan, ettei unohdu seisominen maahanmenon harjoittelun kustannuksella. Alkoihan se mennä perille, mutta luoksetulon yhteydessä ei enää voitu ottaa kuin pari läpijuoksua perille asti, kun alkoi kaikki kodin aiemmat pysäytyskohdat pysäyttämään koiraa ihan oma-alotteisesti.

Lisäksi otettiin pariin kertaan kaukoja noin 3-4 metristä ja seisomasta maahanmenot ja seisomaan nousemiset tapahtui niin hienosti, että eihän näitä harjoitella tarvikaan enää. No tarvii ehkä, mutta sujui hienosti siihen nähden, että vuodenvaihteessa temppu oli mahdoton ilman etenemistä. Alkaa olla semmoinen olo että tuosta isokertoimisestakin liikkeestä voisi huhtikuussa tulla jopa pisteitä!

Huomenna lähtee vihdoin ne viralliset ilmottautumispaperit niin tulee vähän reippaammin motivaatiota harjoitella ja eilen pistettiin ilmo että parin viikon päästä leikitään taas agilityä pari ihan virallista starttia. Laskiaissuunnitelma on vielä vähän auki, jos ilma on kiva niin mennään varmaan Halikkoon ja illemmalla ehkä TSAU:n rusettikisoihin, mutta saa nähdä.

Iltaruualla otettiin vielä kahden minuutin paikallamakuu olohuoneessa yhdessä Inton kanssa siten, että itse olin makkarissa piilossa. Ella makasi (kuulemma) sfinksinä koko ajan eikä kääntänyt edes päätä kertaakaan. Ilmeisesti on vielä muistissa mitä paikallamakuussa tehdään (tai ei tehdä).

Ei kommentteja: