26.9.06

Agilityy

Eilen treenit, jotka meni kaikin puolin tosi hyvin. Otettiin yksi 8 esteen mittainen rata, jossa sai hyvää valssiharjoitusta, oli tyrkyllä vähän vääriäkin esteitä ja sai haettua linjoja. Muutama toisto tehtiin, ei varsinaisia virheitä, mutta esteen 2 takana tehdyssä valssissa oli linjan hakemisessa vähän tekemistä, että sai koiran sujuvasti ottamaan kaaren 4:n taakse eikä liian ohuesti, jolloin käännös 5:lle oli huono.

Lisäksi otettiin alastulokontakteja sekä puomilla että A:lla, jotka sujui melko hyvin, tällä kertaa A jopa paremmin. Nyt tuli ilman käskyä melkein alas asti, josta paina -käskyllä siirsi etujalat pois esteeltä. Täytyy alkaa katsoa, jos käskyn voisi antaa jo vähän ylempää.

Tänään oltiin (valitettavasti) rusettikisoissa. Rata oli aika haastava ottaen huomioon, että luokkia on vain möllit ja avoin, mikä tarkoittaa että avointen ratojen pitäisi periaatteessa olla aloittelevien ykköstenkin suoritettavissa. Ei oikein löytynyt Ellasta sitä draivia nyt mitä oli eilen ja sunnuntaina ja taisi kolmas päivä peräkkäin olla liikaa. Lähti jo vähän hitaasti ja tuli karmeita virheitä jotka osin johtui siitä, etten osannut taas ohjata koiraa, joka ei kulje. Otettiin sitten vaan vähän sovellettu rata A:lle asti, jossa hyvä kontakti ja uskalsin ottaa sen sinne ihan alas asti ja siitä parin hypyn kautta pois. Enkä usko, että se nyt mitään olisi tuottanutkaan, että vähän haluttoman koiran kanssa juoksennellaan koko rataa. Pohdiskelin myös, että Ella ei taida olla parhaimmillaan 7-8 aikoihin illalla, jolloin myös TOKO-treenaus on ajoittain tuntunut aika haluttomalta, en tiedä. Siihen aikaan yleensä nukutaan ja katotaan telkkaria.

Ei kommentteja: