18.9.06

Agilitytreenit

Tänään agilitytreenit, kahdessa osassa lyhyt radanpätkä. Ensin esteelle 8 asti, jonka jälkeen esteeltä 7 eteenpäin uusiksi. Kuvaan verrattuna ykköseste tosin oli vähän eri paikassa ja muurin tilalla rengas ja 12:n paikalla oli pussi. Kolmoselta neloselle viennissä linja ja ajoitus oli todella tarkka. Ensimmäisellä kerralla haki hieman liikaa seiskahyppyä, mutta kääntyi kuitenkin kepeille. Kepeillä ehkä hätäilin ekalla toistolla liikaa ja sain tulemaan ulos niin, että kaksi väliä jäi pujottelematta. Toisella toistolla kepitkin hyvät. A:n kontaktin myös loikkasi ekalla yrityksellä.

Loppupuolisko meni ihan hyvin lukuunottamatta sitä, että ensimmäisellä yrityksellä tein jostain lihasmuistista 9:n jälkeen valssin ja jouduin väärälle puolelle keppejä josta puomille meno tosi huono. Suunnitelman mukaisella ohjauksella sujui paremmin. Puomilta pitkä valssi pussin toiselle puolelle meni ihan ok ja koira meni pussin ihan sujuvasti, vaikka lähetin sen sinne hieman vinoon.

Otettiin lopuksi myös A:n ja puomin alastulokontakteja, joissa ei nyt meinannut ihan loppuun saakka tulla, mutta parani loppua kohti. Toivotaan, että paikka selkenee.

Ei kommentteja: