11.9.06

Agilitytreenit

Tänään ekaa kertaa kahden hengen harjoitusrinkimme treenit. Ohjausharjoitukseksi otettiin Anne Saviojan Varsinais-Suomen kennelpiirin piirimestaruuskisojen hyppyradan aloitus vähän mukailtuna. Lähtöhyppy myös asetettiin molemmin puolin, että pystyi treenaamaan kuvion molemmin päin. Kisoissa yritin hommaa niin, että menin valssaamaan kakkosesteen jälkeen ja vetää koiran kolmos- ja nelosesteiden välistä ja työntää nelosen yli vitoseen. Tässä ilmeisimmin koira ei koskaan näe neloshyppyä ja jää herkästi pyörimään katselemaan putken päitä ja mitä muuta radalla onkaan. Selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi paljastui olla ohittamatta kakkosestettä ja pienellä valevalssilla vetää koira kolmosen yli ja työntää kolmos- ja nelosesteiden välistä, jolloin käännöksen nelosen yli putkeen sai todella selkeäksi. Toisin päin sama homma.

Kyseisen pätkän lisäksi otettiin puomin alastuloa eilen päätetyllä "paina"-käskyllä ja 2-on 2-off -loppuasennolla. Homma alkoi pikkuhiljaa hahmottua ja tehtiin myös A:lla pari toistoa.

Ollaan myös oikein kuvan kanssa Koiramme -lehden syyskuun numeron etusivulla. Valitettavasti vaan kuvassa todella väljää seuraamista, mutta sellaista se yksilökisassa oli. Hauskaa kuitenkin tulla huomioiduksi.

Ei kommentteja: