19.12.05

Tunnarikokeiluja

Ella ei kuulemma olekaan tuhdissa kunnossa vaan 'hyvässä lihassa'. :)

Tämän illan teemana oli tunnari, joka aloitettiin ihan vain viedyn tikun palautuksesta. Ilmeisesti pariin kuukauteen mitään ei ole noudettu paitsi tennispalloja, mutta niiden noutaminen ei yleensä ole kovin muodollista. Harjoiteltiin ihan mukavasti sisätiloissa. Ensin jätin Ellan istumaan ja vein tikun itse ihan näkyviin. Ekalla toistolla haki ihan hyvin, mutta sylki tikun palauttaessa jalan viereen. Laitoin tikun takaisin suuhun ja palkkasin vasta siitä. Toinen toisto olikin ihan täydellinen. Tikun viemisen odottelussa ja perusasennoissa ei juuri ollut korjattavaa. Pari toistoa tehtiin niin, että Johanna vei tikun kulman taakse olohuoneeseen piiloon ja harjoiteltiin myös selin kääntymistä. Ainoa valituksen aihe oli se, että ensimmäisellä kerralla tikku heilui epämääräisesti suussa ja ote oli päästä. Toisella toistolla otekin oli jo kunnollinen.

Ilmeisesti tämä asia taas muistui mieleen ja pitää alkaa harjoitella ihan oikeasti tikun erottamista muista, mikä on pelottavaa. Aikanaan pystyi aina luottamaan että oikea tikku tulee, mutta nykyään jännittää, kun yhden kerran on ohjatuissa treeneissä kolmesta tikusta valinnut pitkän arpomisen jälkeen väärän juuri kun olin sanonut, että pitäs mennä ihan hienosti ja nyt eteneminen jännittää, kun liike tuntuu juttujen perusteella olevan erittäin vaikea korjattava, mutta ei kai se ilman harjoitteluakaan varmaksi tule.

Iltaruualla otettiin vielä huima puolen minuutin paikallamakuu ohjaaja viiden metrin päässä ja ruokakupin vieressä. Sujui mallikkaasti, mutta turha ottaa liian pitkiä heti pitkän treenitauon jälkeen, yritetään saada nyt pelkkiä onnistumisia.

Ei kommentteja: