20.12.05

Lähtötason kartoitus jatkuu

Aamupalalla otettiin AVO-kaukot kertaallee läpi ja menivät teknisesti varsin mallikkaasti, mutta hieman hitaasti. Seisomisia ei vielä otettu, tällä hetkellä vielä kartoitetaan lähtötasoa ja mikä on unohtunut mammalomalla - näillä näkymin ei juuri mikään.

Iltapalalla jatkettiin kaukoja ja mukaan otettiin seisomiset. Istumasta seisomaan ja maasta seisomaan sujui melko mallikkaasti ainakin lyhyeltä etäisyydeltä. Seisomasta istuminenkin sujui opetetusti, mutta seisomasta maahanmeno on iso murhe. Periaatteessa tosin mietityttää istu-seiso-istu -yhdistelmäkin siinä mielessä, että jos koira istuu siirtämällä etujalkoja taakse päin ja nousee ylös siirtämällä takajalkoja taakse päin, niin yhteensä tapahtuu jonkin verran liikettä taaksepäin. Lähinnä mietin, että pitäisikö pieni etujalkojen siirto hyväksyä istumasta ylös noustessa, jolloin liike tasoittuisi.

Seisomasta maahanmeno vaatii paljon työtä, mikä on sinänsä tylsää, että kun on siirtymässä ylempiin luokkiin ja liikkeet monipuolistuu, pitäisi taas opettaa koira menemään maahan..

Ei kommentteja: