18.12.05

Kotona taas

Pitkän mammaloman jälkeen Ella tuli taas kotiin vähän ennen kello 20:tä. Jälleennäkeminen oli riemukas ja kiire kotiin valtava, kun oli parkkipaikalla tajunnut missä ollaan. Pojat ilahtuivat myös Ellan kotiinpaluusta. Jalo palautui ruotuun välittömästi, Into sen sijaan on ollut vähän innokkaampi ja Ella onkin saanut esitellä mielin määrin kauniita hampaitaan. Äänistä päätellen niitä esitellään taas parhaillaan. Ella vaikuttaa olevan ihan normaali itsensä, vaikka onkin hieman tuhdissa kunnossa. Vaatii kuntoilua.

Mitä TOKOon tulee, niin olihan sitä pakko heti kokeilla, että onko ihan kaikki unohtunut. "Sivulle", sekunnin mietintä ilmeellä "kuulostaa tutulta", lamppu syttyi päässä ja erittäin hyvä perusasento. Hieman seuraamista ihan tiiviisti, mutta vasemmalle käännöksissä nousee takajaloilleen ja päätettiin maahanmenoon. Sekin meni ihan hienosti, vaikka tuli sanottua väärällä painolla kun on tottunut poikia käskyttämään viimeaikoina. Iltaruualla otettiin ihan lyhyt paikallamakuu, joka meni niin mallikkaasti, että vaikeustasoa taidetaankin alkaa nostaa melko pian.

Hieman aiemmin katselin, kuinka taas ollaan normaalitilassa - Ella kuningattarena sohvalla ja pojat lattialla tarkan valvonnan alaisina.

Ei kommentteja: