25.12.05

Luoksetuloa

Eilen ja tänään päästiin pitkästä aikaa valoisan aikaan ulos ja kohennettiin kuntoa juoksentelemalla vapaana metsässä. Kunnonkohtousta tarvitaankin ja ilmeisesti mammaloman aikana myös koordinaatio on hiukan kärsinyt, koska ketteryys ja koordinaatio ei ole ihan sillä tasolla kuin ennen lomaa, mutta paranee koko ajan.

Pitkästä aikaa myös harjoiteltiin ulkona hieman, aiheena luoksetulo ja tietysti siihen liittyvät pysähdykset. Tällä kertaa pysähdys tosin vain kerran ja sekin vain seisomaan. Meni sen verran hyvin, että ei ollut aihetta toistoille. Perille asti otettiinkin sitten muutama kerta. Yhden kerran nousi seisomaan jätettäessä, mikä korjattiin sitten vaan palaamalla takaisin ja aloittamalla alusta. En tiedä onko loman aikana joku muu ottanut jotain hieman huolimattomasti ja antanut lintsata kunnollisista perusasennoista vai oliko tennispallo vaan pitkästä aikaa niin hauska juttu, ettei oikein meinannut oikea perusasento muistua mieleen. Palkkaa ei kyllä sellaisilla puolen metrin päässä 45 astetta vinossa olevista asennoista saa ja treeni lopetettiin, kun tuli eka täydellinen perusasento ilman korjailuja, josko vaikka jäisi mieleen.

Aiempi olosuhdeherkkyys näyttää kaikonneen hieman ja Ella suostui jopa menemään lumeen maahan, ehkä voisi niitä luoksetulon pysähdyksiä maahankin treenata ihan ulkona talvellakin.

Tällä hetkellä olen sen verran täynnä TSAU:ta, että mietin vielä huvittaako kinkunsulatuskisoihinkaan lähteä..

Ei kommentteja: