4.10.10

Tottakai-päivät

Viikonloppu tuli vietettyä Auliksen kanssa Kotkan suunnalla Lintukodossa Tottakai-päivillä. Tuli taas nähtyä paljon pyrrejä ja pyrri-ihmisiä, käveltyä metsissä, kiipeiltyä kallioilla, vähän tokoiltua, treenattua kontakteja soutuveneiden päällä, otettua verinäyte Hannes Lohen geenitutkimuksiin ja juostua vieheen perässä. Verinäytteen otto meni yllättävän hyvin, ei tarvittu kun minä ja näytteenottaja toisin kuin joillain joilla tarvittiin useampia ihmisiä pitelemään koirasta. Vieheen perässäkin tuo juoksi mielellään. Tokotreenit meni hyvin ja nyt alkaa tuntua siltä että ton seuraamisen alkaa pikkuhiljaa saada kasaan.


 Terveystulosten viipymisellekin tuli selitys jo perjantaina kun aloin ihmetellä että kylläpä kestää. Kun omakoirassa ei näkyny minkäänlaista kuittausta että kuvat olisi edes saapuneet, niin soittelin ensin Kennelliittoon, mistä tämä tieto vahvistettiin. Soitto Koirakissaklinikalle paljastikin, että sieltä niitä lähetellään aina isompi nippu kerralla ja ne on lähetetty vasta viime viikolla oltuaan pari viikkoa klinikalla odottelemassa lähetystä. En kyllä oikein tiedä miksi, kyllä siitä hinnasta ois yks kirjekuori ja postimerkki pitänyt pystyä hankkimaan. Noh, mutta nyt sitten vaan jatketaan odottelua.

Järkytyksekseni myös tuli ilmottauduttua sittenkin messariin sunnuntaille kun Tottakai-päivillä Pakin kanssa tuli jaettua että kumpi yrittää kumpaakin titteliä saada pois kun ei ole mitään järkeä lähteä kilpailemaan keskenään. 50€ ja 1,60€ käsittelykuluja meni sitten siihenkin että saan arvostelun joltain tuomarilta joka ehkä näkee ensimmäistä kertaa elämässään lyhytkarvaisen pyreneittenpaimenkoiran.

Ei kommentteja: