31.8.10

Kuulumispäivityksiä

Pari viikkoa on vierähtänyt ja ollaan me oikeasti tehtykin jotain. Treenattu agilityä nyt ainakin. Auliksen kanssa on treenattu keinua (kiitos ATT säädettävän keinun hankinnasta) ja keppejä ja myös käännöksiä. Ellan kanssa on treenattu sitä et on kivaa ja kontakteja ja kontaktit on olleet treeneissä ainakin myös radan yhteydessä aika hyvällä mallilla. Ja ollaan myös lenkkeilty kummankin kanssa aika paljonkin.

Aulis on käynyt kisaamassa 21.8. Huittisissa, jossa kielto ja sen jälkitilanteesta yksi rima alas, mutta 3. sija. Kolmesta koirasta tosin, mutta on kivempi olla kolmas kuin viimeinen. (Tulokset) Seuraavana päivänä käytiin Mynämäessä, jossa tehtiin melkein hieno rata. Kaks ekaa rimaa tuli alas, mutta tähän nähden melko reippaalla marginaalilla luokan nopein aika. Huittisissa en löytänyt ketään pitelemään kameraa, mutta Mynämäen rata tarttui myös videolle.29. päivä sitten kisattiinkin ATT:n seuramestaruuksista. Auliksen kanssa siellä tuli kummallinen kielto kakkosesteelle, mutta muuten rata oli ok. Annoin myös tulla pussista pitkäksi, kun sitä on tehty niin vähän etten halunnut mitään haavereita. Tuloksena sitten vitonen (oisin itse tuominnut kakkosesteeltä kympin) ja vajaan sekunnin tappiolla kakkossija. Lyhytkarvapyrrien kaksoisvoitto kuitenkin. (voittajan video)Ella ei ollut ihan parhaassa terässä mitä vähän epäilinkin. Tehtiin kuitenkin ihan ok nollat kummaltakin radalta, joissain kohdissa vähän oli oma rytmitys pielessä ja joutui puudeli kyselemään että mihis sit. Tuloksena tänäkin vuonna kolmas sija yhteistuloksissa.
Seuranmestaruuksien kaikki tulokset tuolla.

Maanantaina sitten olikin Ellan hieronta ja epäilykset oli ihan oikeat, eli toiselta puolelta lantio jumissa ja toiselta puolelta rintaranka, mutta eri puolilta kuin viimeksi, eli mitään toistuvia ongelmia ei ole. Edellisellä kerralla havaittu puutteellinen hermovaste toisesta takajalasta oli myös kadonnut. Tanja sai puudelin vetreäksi niinkuin oli toivomuskin ja nyt kelpaa lähteä reissuun.

Ensi yönä siis lähden Ellan kanssa ajelemaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sieltä aamulennolla Zürichiin, josta ajellaan Fräschelsiin, jossa kisaillaan IMCA-PAWC 2010 ja paluu maanantai-iltana.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Täällä kaivataan raporttia jälkitreeneistä ja niiden eteemisestä ;)