5.6.07

Treenit joita ei ehkä olisi pitänyt olla

Tänään kävin sitten tulevalla SM-kisapaikalla Tuorlassa treenaamassa. Otettiin alkuun kaikki liikkeet kisanomaisesti ja parin liikkeen välein "vaihdettiin kehää" ja sai palkata. Hyppynouto oli ihan okei. Kaukot muuten erinomaiset, mutta jätettäessä kyynärpäät nousi. Ohjatussa noudossa lähti taas vasemman sijasta keskikapulalle. Idari sentään meni kivasti. Tunnarissa tuli luultavasti ohjatun aiheuttamasta keskustelusta johtuen väärä tikku, ei oikeasti edes yrittänyt. Luoksetulon molemmat pysähdykset oli vähän löysiä. Seuraaminen oli loppua kohti todella väljää. Ruudussa ei päästy edes merkille asti. Muuten meni kyllä ihan kivasti.. Paikallaolot jätettiinkin sitten väliin ettei niitä rikota enää enempää.

Lopputreenissä kun oli tarkoitus korjailla virheitä ensimmäinen ruutu meni ihan kivasti, mutta merkin löytämisessä oli vähän vaikeuksia. Käytössä matalat kartiot, joissa reikä keskellä. Ruutuun meni hienosti kunhan päästiin yhteisymmärrykseen merkistä. Maahan ei tosin meinannut mennä kunnolla vaan nousi kaksi kertaa puoli-istuvaan asentoon. Lopulta kuitenkin pääsin pari kierrosta kävelemään, mutta ei ollut valitettavasti sitä käskyttäjää käytettävissä. Yritin sitten vielä naksutella tyhjää ruutua, mutta lopulta jouduin kuskaamaan sen kosketusalustan sinne ja senkin löytämisessä oli pidemmältä matkalta olevinaan ongelmia. Onnistumiseen kuitenkin pitkien keskustelujen jälkeen päästiin lopettamaan. Nurmella ilmeisesti pitää helpottaa vielä enemmän. Ohjatussa meinasi taas vasemmalle lähetettäessä lähteä keskelle ja sitten ei meinannut löytyä ollenkaan ennenkuin kävin näyttämässä kapulan, jonka jälkeen sekin sitten lopultakin onnistui. Palloleikkinä otettiin pari pysähdystä seisomaan ja maahan, jotka nyt oli lyhyeltä matkalta teräviä.

Kotipihassa piti vielä kokeilla tunnaria pari kertaa, joka nyt menikin todella hyvin ja työskentely hienoa, joten epäilen että sekoilu johtui eniten epäonnistuneesta ohjatusta.

Töitä tarvitaan.

Ei kommentteja: