24.6.07

Revanssi - aina jotain..

Päivän treenit jäi kalvamaan ja oli pakko ottaa revanssi illalla, mutta tällä kertaa Tuulissuon parkkipaikalla. Alkuun otettiin ruutu oikealle, mikä meni nyt tosi hyvin. Tämän jälkeen seuraamista, joka vaatisi vähän tekniikkatreeniä eri askelnopeuksissa erityisesti oikealle käännösten tiiviyden suhteen. Kestävyys tosin on hyvällä mallilla. Ohjattu nouto vasemmalle sujui tänään tosi hyvin. Ekalla yrityksellä jätin keskikapulan vähän keskilinjan oikealle puolelle varmuudeksi, mutta hyvin lähti suoraan oikeaan suuntaan. Joka kerta. Ohjatussa on taas merkille meno vähän hitaampi kuin ruudussa, mutta tämä on työstettävissä, tärkeintä on, että molemmat suunnat saisi toimimaan.

Idarin pysähdykset oli muuten hyvät, mutta maahanmenoa jouduttiin jankkaamaan oikein olan takaa ja vähän meinasi hermo mennä. Jatkuvasti jäi ohjaajan puoleinen kyynärpää ylös ja hetken päästä seuraamisesta ei edes suostunut menemään maahan. Luoksetulon maahanmenon tyyppisesti meni kyllä oikein kivasti maahan. Vihdoin ikuisuudelta tuntuneen jankkaamisen ja yhden onnistumisen jälkeen päästiin palkkaamaan avokätisesti. Päästiin kokeilemaan vasemmalle ruutua, johon olin siirrellyt merkit. Ekalla toistolla jotenkin meni sekaisin ja meni ruudun viereen seisomaan, mutta otin uuden yrityksen ihan alusta asti, jolloin paukahti suoraan keskelle seisomaan. Pari vahvistavaa toistoa vielä, niin aloin uskoa. TOKO:n lopuksi vielä piti kokeilla kertaalleen se maahanmeno seuraamisesta ja hämmästyksekseni se onnistui oikein hienosti. Täytyy nyt kiinnittää jatkuvasti huomiota aina kun käskyttää koiran maahan, että molemmat kyynärpäät menee maahan - ja pysyy siellä.

Ruutu ja ohjattu antoi sittenkin vähän toivoa ja näitä ärsyttäviä perusjuttujen pieniä hajoamisia aina tuntuu tulevan, etenkin kun ei pienenä ollut ihan niin tarkka niistä maahanmenoista.

Lopuksi otettiin vielä A:n alastulo pari kertaa, mikä nyt meni hyvin loppuun asti vaikka viikonlopun kisoissa en ottanut ihan loppuun asti.

Ei kommentteja: