6.6.07

Korjaussarjaa

Eilisen katastrofin jälkeen tarvittiin vähän korjaussarjaa. Hyvä tilaisuus nurmikkotreeniin tulikin kun Into kävi Kupittaalla mätsärissä. Ensin tosin kotipihassa otettiin vähän kaukoja palloleikkinä kynsien leikkuusta palkkana. Kaukot oli tosi loistavia!

Kupittaalla otettiinkin sitten sitä nurmikkoruutua. Pieni kosketusalusta vielä mukana ja menot merkin kautta. Tänään sujui oikein hyvin myös kovassa häiriössä siinä vaiheessa kun joku ulkomaalaisperhe päätti heitellä frisbeetä noin 5 metrin päässä merkistä. Frisbee kiinnosti hieman hetken, mutta hyvin meni kumminkin. Pienen tauon jälkeen otettiin nurtsilla paikallamakuu, itse olin puskan takana piilossa ja sen lisäksi makaamista nurmikolla kun kävelen pois.

Tämä meni tänään niin hyvin, että otettiin vielä pari luoksetuloa läpi. Loppuun otettiin sitten vasenta ohjattua ilman keskikapulaa. Oikea on niin vahva, että meinasi ekalla yrityksellä lähteä oikealle, kun vasenta kapulaa ei näkynyt. Apuohjaajan käytyä nostelemassa kapulat alkoi kuitenkin löytyä. Vielä on lähtösuunta vähän huono, mutta nyt saatiin lähtemään mieluummin sivuun kuin keskelle. Katselin sitten itse kapuloita sieltä 30 sentin korkeudesta merkiltä ja vaikeuksia niitä varmaan on nähdä sieltä, eli täytyy vaan saada sinne vasemmalle puolelle hurjasti lisää rutiinia, että sinnekin suunta olisi ihan selkärangasta.

Ei kommentteja: