24.6.06

TOKOakin vielä

Ennen iltalenkkiä otettiin pari tunnaria kotipihalla. Maassa lojumassa edelleen myös ylimääräisiä tikkuja ja avustajan viemänä nyt oikean lisäksi myös vääriä tikkuja. Ensimmäisellä toistolla osui välittömästi oikealle tikulle, mutta kävi ympärillä työskentelemässä ja päätyi lopulta hetken tutkimisen jälkeen siihen ensin haistamaansa oikeaan. Joutui jonkun aikaa miettimään aihetta, mutta ei kuitenkaan tehnyt sitä pelättyä ratkaisua että palkkion toivossa arpoisi "jonkun vaan". Toisella toistolla kävi haistelemassa useita vääriä ennen oikean löytymistä, mutta jotenkin oli itsevarmemman oloinen ja olin oikein tyytyväinen.

Iltalenkki kohdistui (yllätys, yllätys) Kultanummen kentälle. Ensin ruudun rakennus ja pallo ruutuun, jonka jälkeen muutama suora seuraamispätkä, jotka oikein hyviä. Ruudussa pari kertaa ensin palkka merkiltä, jonka jälkeen lähetys ruutuun. Meni tarkasti ja suoraan, mutta ilmeisesti päivän touhuista alkoi väsymys painaa. Toinen toisto samanlainen, paitsi tällä kertaa ei palkkaa merkiltä erikseen. Ei oikein jaksanut enää pallo kiinnostaa ja ilmeisimmin väsymys painoi, mutta meni kuitenkin. Menin perässä ruutuun palkkaamaan makupaloilla. Hetkeksi maalintolppaan kiinni lepäämään ja lopuksi yksi ohjattu nouto vasempaan, joka meni ilmeisesti väsymyksestä johtuvaa rauhallisuutta lukuunottamatta oikein hienosti.

SM:iä ajatellen mietityttää, että pitäisiköhän jättää Ellan kanssa torstain agilitytreenit jopa väliin, että olisi oikein skarppi koira lauantaina. Toisaalta en usko, että vaikuttaa sinne asti, mutta täytyy hieman pohtia. Muutenkin tarvii miettiä, että milloin on mistäkin liikkeestä viimeinen treenikerta ennen kisoja..

Ei kommentteja: