2.6.06

Rusettikisoja ja poikkeuksellista viimehetken valmistautumista

Eilen oltiin TSAU:lla rusettikisoissa, edelleen virheetön rata, mutta ajan perusteella sijoituttiin viidenneksi. Otettiin parkkipaikalla myös vähän tokoa, aiheina seuraaminen ja kaukot, mitkä meni ihan hyvin. Kaukoissa oli vähän turhan paljon kierroksia ja etenkin istumisten kohdalla tuli vähän arpomista, mutta muuten oli hyvä meininki jopa vähän ylipitkältäkin matkalta.

Poikkeuksellisesti otettiin myös vähän viimehetken treeniä, kun olen ollut matkoilla kolme päivää tällä viikolla. Takapihalla ensin lyhyt paikallamakuu nurtsilla ja muutenkin pitää treenit siirtää nurtsille jatkossa, kun Lentsu ilmoitti, että SM-kisojen kaikki kehät on nurmikkoa. Otettiin pari ohjattua noutoa, tällä kertaa tosin ilman avustajaa, mutta ei ongelmia karkaamisesta kapuloille, vaan meni siivosti merkille. Otettiin myös alamittaista ruutua, joka meni ihan hyvin, toivotaan huomiseksi vähän tuuria mukaan. Idarin pysähdyksiä otettiin, ensimmäinen istuminen meni maahanmenoksi, mutta sen jälkeen ei sotkenut. Kaukot meni hyvin vähän lyhyemmältä matkalta. Seuraamisessa paikalla käännökset ja hidas käynti oli hyviä. Lopuksi vielä luoksetulon pysähdys seisomaan ja maahan, ei valittamista. Nyt menee vähän tuurilla tämä eka EVL-koe huomenna ja oisin halunnu tällä viikolla alkuviikosta treenata enemmän, mutta työmatka esti. Tarkoituksena tosin onkin mitata taso ja SM-kisoihin on vielä 4 viikkoa treeniaikaa, missä ajassa ehtii tehdä paljon. Villakoiramestaruuksiin sen jälkeen vielä 6 viikkoa.

Agirotu-joukkue ilmeisesti saatiin kasaan kääpiövillakoiristakin, kun Maria ilmoitti Taikan. Pitäisi vaan saada koiran tiedot, että saa ilmoitettua. Seuraavaksi agilityn osalta on vuorossa ensin TSAU:n juhlakisat ensi viikolla ja sen jälkeen SM-joukkuekisa Suomen Villakoirakerhon joukkueessa. TR-listalla oltiin noustu sijalle 672, vaikka pisteet oli edelleen samat 16 kuin viime kerrallakin. Agi.fi:n rankingissä ollaan pudottu sijalle 83, kun ei ollut tuloksia päivitysten välissä. Tänä viikonloppuna sen tosin pitäisi kai taas päivittyä.

Ei kommentteja: