3.10.06

Eilen agilityä, tänään tulevaisuuden TOKO:ja


Eilen käytiin taas treenaamassa agilityä. Otettiin vähän tuollaisia meille vaikeita pyörityksiä. Ensin koko rataa ja sen jälkeen vain pyörimistä kumpaankin suuntaan ja välistä palkka. Esteeltä 2 esteelle 5 väli tuntui oman liikkumisen kanssa ehkä vaikeimmalta, koska nelosta suorittaessa joutui valssaamaan niin pitkälle ja kolmoselta neloselle kääntäessä joutui liikkumaan eri suuntaan kuin mihin koira kiertää, mutta ihan okei se sujui. Esteillä 5-10 pyöriessä oli vaikeaa pitää koiralle illuusiota liikkeestä, mutta eteneminen meni nyt ihan vauhdikkaasti kun perusvauhti oli hyvää. Myös keppien haku meni hyvin, vaikka rengasta siirrettiin enemmänkin sivuun. Loppuun otettiin sekä A:n että puomin alastuloja. A:lla 2-on 2-off asento alkaa olla paremmin hallussa kuin puomilla ja tulee ihan itsestäänkin.

Agi.fi:n ranking on vaihteeksi meidän osalta ajan tasalla. Tällä hetkellä meillä on 148 pistettä ja sijoitus 32. 560 koirakon joukosta, eli ollaan 5,7% huipun joukossa. Palkintorankingissä 197 koirakon joukosta ollaan sijalla 28 pistekeskiarvolla 9,96.

Tänään tuli myös suunniteltua marraskuun TSAU:n TOKO-kokeen järjestelyt, joissa siis olen lauantaina ylitoimitsijana ja sunnuntaina itse kisaamassa. Lisäksi tuli ilmottauduttua Turun Kultaisten kokeeseen 18.11. ja KV-kokeeseen 27.1.2007 huimat 3,5 kuukautta ennen koetta. Oiskohan pitänyt soittaa että onko tilaa?

Ei kommentteja: