1.5.06

Pitkästä aikaa...

On ollut ohjaajalla muita kiireitä eikä ole mitenkään erityisesti kerinnyt treenaamaan ja koirakin on viime keskiviikkona steriloitu. Leikkaus sujui hyvin ja toipuminen on sujunut hyvin, nyt vaan alkaa koira olla omasta mielestään terve ja aika kovaa on yrittää pitää sitä ilman riekkumisia ja itselläkin olisi jo kovasti intoa alkaa treenaamaan, mutta vielä pitäisi toista viikkoa jaksaa viettää toipilasaikaa. On sentään ruokailujen yhteydessä otettu vähän perusasentoja ja pieniä seuraamispätkiä ja eilen illalla vähän kaukojakin jo. EVL:n liikkeiden treenaaminen alkaa tosissaan heti kun toipilasaika on ohi reilun viikon päästä niin ollaan sitten SM-kisoihin valmiita.

Muut on kisanneet enemmän ja agi.fi:n rankingissä ollaan pudottu sijalle 61 (100 kisaa, 326 koirakkoa). Tietty esimerkiksi aikaisempaan sijaan 68 verrattuna kun koirakoita oli 305 ollaan nyt parhaan 18,7% joukossa kun silloin oltiin parhaan 22,3% joukossa, että ei kait se huononnusta hirveästi ole vaikka ollaan vähän pudottu.

TR-listalla noustiin yli 200 sijaa sijalle 677 (887).

Villakoirakerhon SM-TOKO-joukkuekin alkaa pikkuhiljaa hahmottua tai ainakin koiria alkaa olla riittävästi. Yrittänen lähiaikoina koota joukkueen lopulliseen muotoonsa.

Ei kommentteja: