27.5.07

Paluu pohjalta

Tänään piti ottaa revanssia ohjatusta ja ruudusta, joten suuntana taas Kultanummen kenttä. Alkuun seuraamista, jossa pitkiä suoria eri nopeuksissa, mikä meni tosi hyvin. Tämän jälkeen merkin kautta ruutuun, palkkana naksu ja pallo. Ensin merkiltä vasemmalle ja kaikki meni tosi hyvin, sinne pamahti tasan keskelle. Toinen seuraamiskaavio, jossa käännöksiä eri nopeuksissa. Ainoa ongelma oikeastaan juoksussa oikealle käännös ja sitä kautta myös täyskäännös, jossa irtoaa jonkin verran, tämä pitää saada kuntoon. Toinen ruutu tällä kertaa saman merkin kautta, mutta merkiltä oikealle ja sinne pamahti taas tasan keskelle seisomaan. Stressi poistettu ruudusta. Seuraavaksi ohjattu vasempaan. Ei mitään mainittavaa ongelmaa, mikä ei poistuisi rutiinin lisäämisellä. Hieman leikkien kaukokäskyjä ja luoksetulon pysähdyksiä pallolla taakse palkaten, nämä oli tänään tosi hyviä. Toinen kokeilu ohjattu vasempaan ja taas melkein täydellinen suoritus. Lopuksi vielä kerran suoraan merkiltä palkaksi pallo.

Ohjatun täydellisyyttä vasempaan häiritsee tällä hetkellä se, että rutiinia on vähemmän ilmeisesti kuin oikeaan, eli kääntyy merkillä huolellisesti ja katsoo ennenkuin lähtee, kun oikeaan pääasiassa lähtee suoraan oikeaan suuntaan. Kääntyy kyllä oikeaa kautta eli katse pitäisi ekana osua siihen oikeaan (siis vasempaan) kapulaan kääntyessä ja uskon, että rutiinilla tässäkin tulee suuntaan lähtö ihan automaattiseksi kuten se oikealle on ollut jonkin aikaa.

Pessimismistä päästiin tänään eroon eli sieltä eilisestä aallonpohjasta palattiin taas suoraan harjalle. Luultavasti eilen heti ekan merkin epäonnistuminen surkeasti johti siihen, että lopputreenit meni tosi epävarmasti, kun tänään taas oli ihan itsevarmaa ja vauhdikasta toimintaa.

Ei kommentteja: