13.4.06

Viimehetken perusasiat

Eilen otettiin ihan vaan 1,5 minuutin paikallamakuu iltaruualla mikä meni odotetusti eli just niinkun pitikin.

Tänään oli luultavasti viimeiset kunnon treenit ennen lauantain koetta. Alunperin piti ottaa seuraamista kentällä, kun ulkona vaikutti melko sulalta, mutta Kultanummen kenttä vaikutti oikeasti enemmän järveltä. Piti myös ottaa pari pikkuruutua sisällä, mutta merkkejä oli vain kolme kotona, joten vaihdoin aiheen perusteisiin. Ensin otettiin luoksetulon pysähdyksiä. Seisomiset voisi olla vielä vähän terävämpiä ja ensimmäinen maahanmeno päätyi istumiseen, mutta muuten meni ihan kivasti. Otin myös yhden luoksetulon sisällä kahdella pysähdyksellä, joka onnistui ihan mallikkaasti. Liikkeestä istuminen onnistui myös ihan niinkuin pitääkin. Kaukoissa ensimmäinen maasta istuminen meni seisomisen kautta, mutta uudelleen yritettynä menikin sitten ihan kympisti.

Juuri mitään ei oikeastaan enää ole tehtävissä, ehkä jotain pieniä seuraamispätkiä saatetaan ottaa ihan vaan että seuraaminen olisi tarpeeksi tylsää ettei kokeessa tarvi sitten ampua metriä ohjaajasta eteen kun aloitetaan seuraaminen, mutta muuten taitaa alkaa olla muissa käsissä ylihuomisen koemenestys. Totesinkin jo, että jos tällä harjoittelulla tulee VOI1, niin heinäkuussa aion olla SM-finaalissa.

Kerta kiellon päälle

Otettiin sitten vielä pihalla ruutua. Osa kerroista meni ihan kivasti, osalla meni taas etumerkille. Pienellä onnenkantamoisella voisi jopa onnistua kokeessa, mutta usko on aika heikkoa. Täytyy vaan katsoa mitä tapahtuu.

Ei kommentteja: