11.4.06

Paikallamakuu

Tänään otettiin iltaruualla paikallamakuu täydet 4 minuuttia koira eteisessä, ohjaaja olohuoneessa piilossa. Ruoka oli otettuna esille keittiön pöydälle. 3 minuutin jälkeen pari piippausta ja pientä levottomuutta ja sivuille vilkuilua, mikä saattoi johtua siitä, että ruoka oli esillä. Ainakin aiemmin on piippausongelmaa ollut lähinnä ruuan ollessa tyrkyllä. Halusin kuitenkin todeta ennen lauantain koetta, että kärsivällisyys riittää neljäkin minuuttia. Pitää toivoa, että ei ole hirveän kylmä ja koiran saa halliin kuivana.

Aiemmin päivällä otettiin ihan vähän seuraamista sisällä lähinnä hidasta käyntiä ja yksi liikkeestä istuminen. Seuraaminen oli vasemmalle käännöksiä lukuunottamatta ihan mallikasta. Käännöksissä ihme loikkia, mutta se on ihan ymmärrettävää kun taskussa on denta stix. Liikkeestä istuminen sujui mallikkaasti, joten ei enempää toistoja.

Lauantain koe vähän jännittää, täytyy varmaan käydä perjantain koetta vähän katselemassa että saa isoimmat jännitykset pois (tai vielä isommat päälle, saa nähdä). Pääasiallinen tavoite ellei vahinkoykköstä tule on todeta mitä pitää harjoitella että seuraavalla kerralla ykkönen tulisi.

Ei kommentteja: