27.8.12

Tästä se taas alkaa - kohti Belgiaa

Nimittäin matka kohti Belgian Wiezeä ja IMCA/PAWC:tä. Suomea tänä vuonna PAWC:ssä (Para-Agility World Cup) edustaa minä molemmilla koirillani (käävil Ella ja pyrpal Aulis) ja Marjut Pulli tolleri Jonolla. IMCA:ssa Minna Vahlström ja australianpaimenkoirat Elli ja Milla, Heikki Järvinen ja belpam Hätä ja espves Hellu, Sanna Toivola ja belpat Oni ja cocspa Siiri sekä Elsi Pulli ja mudi Didi. Edustusta vain siis medeissä ja makseissa tänä vuonna. Erinäisten yhteensattumien vuoksi Suomen joukkue typistyi sekä IMCA:ssa että PAWC:ssä noin puoleen alkuperäisestä aivan viime metreillä, mutta se on toinen tarina. Olisinhan itse lähtenyt vaikka yksin.


Tänään siis starttaamme Turusta iltalaivalla minä ja Minna. Tarkoituksena huomenna ajaa Hampuriin asti, yöpyä siellä ja jatkaa sieltä keskiviikkona kisapaikalle. Torstaina on treenipäivä ja avajaiset, perjantaista sunnuntaihin kisat ja väliin mahtuu gaalaillallinen ja sunnuntai-iltana päättäjäiset. Seuraavat kaksi päivää ajellaan takaisin kohti Tukholmaa ja suunnitelmien mukaan ensi viikon keskiviikkoaamuna pitäisi taas olla Turun satamassa. Heikki ja Sanna koirineen ilmaantuvat paikalle asuntoautolla ja Pullit lentävät.

Oma valmistautuminen on sujunut aika rauhallisesti, ihan muutamia kisoja ollaan juostu kesän mittaan että saa jotain rutiinia pidettyä yllä. Koirat on hierottu ja eilen ATT:n seuramestaruuskisojen jälkeen tehtiin pieni viimeistelytreeni. Kaikki on teoriassa kunnossa ja vaikka Ella lähtee matkaan viime vuoden hallitsevana mestarina ja tämän vuoden suomenmestarina kategoriassa 3 ja Aulis viime vuoden hyppyradan voittajana,  niin mitään paineita ei oteta. Jokaiselle radalle pyritään lähtemään erikseen pitämään hauskaa ja tekemään niin hyvä rata kuin osataan ja lopuksi katsotaan tulokset.

Pyrin taas reissun aikana päivittäin päivittelemään Suomen joukkueen kuulumisia. Aikataulut ja live stream linkki löytyvät kisojen sivuilta.

Ei kommentteja: