30.8.12

Eläinlääkärintarkastus, treenit ja avajaiset

Aamulla aamiaiselta suunnattiin kisapaikalle eläinlääkärintarkastukseen, joka oli 8:45. Taas passien katsomisen lisäksi koirat kopeloitiin läpikotaisin ja tarkistettiin että liikkuvat kutakuinkin puhtaasti. Joukkueen kaikki koirat läpäisivät tarkastuksen ja kello 10:12 oli treenivuoro. Ella kulki taas niinkuin ennen vanhaan ja Auliskin oli kivalla tuulella. Pääosin treenit sujui koko Suomen joukkueen osalta hienosti, pieniä murheita oli pituuden ja renkaan kanssa joillain. Treenien jälkeen brittiläinen valokuvaaja, jonka nimen tietysti jo unohdin kävi kehumassa miten suomalaista agilityä on aina kiva katsoa, kun koiria ohjataan ja luotetaan koiriin ja niiden osaamiseen. Tällainen kieltämättä lämmitti mieltä.

Päivä yleistä hengailua, käytiin syömässä, kaupassa ja peltolenkillä koirien kanssa.  Illasta ensin joukkueenjohtajien palaveri, jossa käytiin läpi sääntöasioita sekä käytännön asioita. Tänä vuonna yllättäen ei ole käytössä sähköisiä kontakteja edellisten kolmen vuoden tapaan. Illan päätteeksi avajaiset, jotka meni melko pitkälti tutun kaavan mukaan. Joukkueiden marssitus kentälle, jonka jälkeen lahjojen vaihto (Suomen parina tänä vuonna Ranska) ja ehkä hieman tarpeettoman pitkät tanssiesitykset. Joillekin lahjoista on selvästi ollut iloa. Joukkueenjohtajien palaverissa Espanjan edustaja esitteli viime vuonna Suomelta saamaansa lahjaa meille.

Ensi vuoden järjestämispaikka Gyula, Unkari, jossa Ella kävi 2009 olikin tiedossa. 2014 kisat tulevat olemaan Italiassa.

Huomenna kisataan hyppyratoja sekä IMCA:ssa että PAWC:ssä.


Ei kommentteja: