23.6.12

Ella 10v!

Tämähän on sen arvoinen tapahtuma, että siitä täytyy kirjoittaa blogiin. Puudelimummo Ella täyttää tänään 10 vuotta. Tästä ollaan eletty lähes jokainen päivä terveenä ja toivottavasti vielä on vuosia edessä.

Ella lähdössä verijäljelle Loviisassa 17.6.2012
Kuva: Milena Nevanto
Paljon on tehty ja nähty. FI MVA, FI TVA, moninkertainen rotumestari TOKOssa, 2 kertaa TOKO SM-finaalissa (sijat 18. ja 14. muistaakseni, jälkimmäisessä ensimmäisen päivän jälkeen 7. sijalla), AVO-luokan voitto Kuopion TOKO SM:issä vuonna 2005, TOKO piirimestaruusjoukkuemitaleilla, AGI  piirimestaruusjoukkuemitaleilla, AGI piirimestaruuspronssia yksilöissä, Torniossa 2009 AGI SM 16. sija, Suomea edustamassa IMCA:ssa Unkarissa ja Sveitsissä 2009 ja 2010, PAWC Ryhmä 3 voitto Hollannissa 2011.

Ja on muitakin lajeja harrastettu. Verijälkeä, ratajuoksua (maastojuoksuun ei ole tarjoutunut mahdollisuutta), tietysti lenkkeilyä, uintia, mustikoiden syömistä, sienien etsintää. Ella on myös erinomainen sylikoira, korvanpesijä ja poliisi ja pehmein metodein taivuttaa ihmiset (erityisesti täti-ihmiset) tahtoonsa.

Ella metsälenkillä tursoturpana omana itsenään ja omassa elementissään 6.5.2012
Mutta ennen tuota kaikkea tärkeimpänä Ella on pienestä koostaan huolimatta suuri persoona ja Koira Isolla Koolla ja suuri koira pienessä paketissa ja kaikki muutkin klisheet. Oikeasti.

Ei kommentteja: