27.6.12

Aulis 3v!

Pieni pyrri Aulis täyttää tänään 3 vuotta. Auliksestakin voisi jotain klisheitä kirjoittaa, kun Ellakin niitä ansaitsi. Enkeli ja itse perkele samassa paketissa. Tilaustyönä toteutettu kuuma taisteluhaluinen ja kovaviettinen uros. Eikä saa valittaa, sitä sai mitä tilasi.

Aulis Kotkan Ruusu KV-näyttelyssä 16.6.2012
Kolmeen vuoteen on harrastusmielessä mahtunut jo vaikka mitä jännää. Messarin iso kehä 2010 ja tuomisina V-10 ja JV-10 tittelit, 2 sertiä, 2 cacibia, 1 vasert, osallistuminen rodun kotimaassa Maailmanvoittaja ja Ranskan voittaja 2011 -näyttelyihin, jossa Mansencalilta ja Pecaultilta EH ja H, agilityä alkeista kolmosiin, osallistuminen PAWC 2011 -tapahtumaan Hollannissa, josta hyppyradan voitto, tutustumista paimennukseen, paimenkoiran sielunelämän ihmettelyä noudon ja seuraamisen opettamisessa, mutta TOKOon ei taida riittää oma motivaatio koskaan kisoihin asti.

Mutta mikä tärkeintä tässäkin, loistava Koira. Aina valmiina, aina mukana, aina auttamassa.

Synttärionnittelut myös sisaruksille Pakki, Sumo ja Pila.

Ainiin, se näyttely..


Kotkan Ruusu KV 2012, Tuomari Karcher Christian, Ranska

"exc. type & gabarit. l'epaule un peu droit. un peu trop angulé a l'arriere. exc. tete, typique. bon mouvement."

"erinomainen tyyppi ja koko. olkapää hieman suora. hieman liian kulmautunut takaa. erinomainen pää, tyypillinen. hyvät liikkeet."

AVO ERI AVK1 SA PU2 VASERT CACIB

Ainaki kerran täytyy siis vielä mennä. Kokokin on erinomainen eikä ollenkaan suuri tai kookas eikä yksikään ranskalainen tuomari ole edes arvostellut karvojen pituutta mistään kohtaa.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Onnittelut komeelle kolmivuotiaalle!