2.9.11

PAWC päivä 2 - hyppyrata ja hienoja tuloksia

Tänään lähdettiin pian aamiaisen jälkeen hallille ensin katsomaan maksien yksilöhyppäriä. PAWC juhlavuonna haluttiin kerätä kaikki PAWC-kisaajat kuvattavaksi ja 10-vuotisjuhlan kunniaksi kaikki kisaajat saivat kirjan, jossa on kaikki PAWC:ssä ikinä kisanneet, mukaanlukien tämä vuosi. Sitten olikin vuorossa PAWC hyppyrata.

Rata oli ihan haastava ja tutustuessa aiheutti paikoin päänvaivaa. Sain molemmille koirille aikaiseksi suunnitelman, minkä kaikin puolin pitäisi toimia. 

Aulis
Aulis oli vuorossa 11. koirakkona maksien aloittaessa kisan. Mietin nelosestettä pitkään että menenkö kolmosputken toiselle puolelle vai käännänkö sylkkärillä ja lopulta päädyin sylkkäriin putken jälkeen, kun se tuntui luonnollisemmalta ja sisälsi vähemmän riskejä meillä. Vedettiin kyllä kaikin puolin melko huikean hieno rata vaikka itse sanonkin. Pieni blackout tuli toisen putken jälkeen mutta ehdin takaisin kartalle ennen kuin koira oli ulkona putkesta. Renkaan jälkeen vähän kiirehdin ja koira meinasi kääntyä takaaleikkauksella liiankin tiukasti, mutta onneksi irtosi huonosta ohjauksesta huolimatta pituudelle. Ja nollalla maaliin, missä vaiheessa tiesin melkein että ei ainakaan moni koira tule menemään ohi.

Ella
Ellan kanssa ei sen kummallisempia tavoitteita ollut, mutta tiesin että pitäisi pystyä tekemään puhdas rata. Muuten sama suunnitelma kuin Auliksella ja toistin pituudelle ohjausvirheenkin, mutta onneksi kokeneet koirat paikkailee huonoja ohjaajia. Nollalla maaliin tämäkin rata.

PAWC ryhmä 3 tuloslista hyppyradalta
3-ryhmän kisaajamme ensimmäisen radan tuloksissa Aulis johdossa, Ella 6. ja Liisa ja Kelmi 7. Ei huonompi aloitus Suomen PAWC-joukkueelle, etenkin kun lisäksi Henna ja Shanti 4-ryhmässä 5. ja Anne ja Roope 6-ryhmässä 3! Preetylle ja Mirolle valitettavasti pienestä kiinni -hyllyt.

Palkintopallilla
Suomalaisia siis PAWC:n osalta tänään kahdesti palkintopallilla. Aulis 3-ryhmän kärjessä ja Roope 6-ryhmän kolmosena!

IMCA-joukkue kisasi tänään maksien yksilöhyppyradat, jossa Mirolle 5 kiellosta, minijoukkueelle yksi puhdas nolla erittäin tiukalla ihanneajalla, pari yliaikanollaa, yksi HYL ja Johannalle ja Lumille 5. Sijoituksia en nyt muista, kun luulin pystyväni katsomaan ne tuloksista netistä, mutta nepä eivät näy päivittyneen. Hyvällä mallilla kuitenkin asiat Suomen joukkueella.

Tänään vietetään gaalaa barbequehengessä ja huomenna aamusta jatketaan kisaamista.

1 kommentti:

taaraaja kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea!
Tsemiä kaikille loppukisoihin!