1.12.08

Epäviralliset kisat musiikin tahdissa

Tänään käytiin ATT:lla epävirallisissa kisoissa. Valitettavasti rata oli ehkä yksi epämiellyttävimpiä joita olen koskaan suorittanut, mutta sain senkin asian työnnettyä taka-alalle päästä. Pääasialliset kokeilun kohteet oli, että onko musiikista rataantutustumisessa enemmän haittaa vai hyötyä ja tietysti jännitys, että saadaanko sujuvat kontaktit siirrettyä radalle. Biisivalintojen kanssa on pari päivää pähkäilty ja eka kokeilu oli Santa Esmeralda: Please Don't Let Me Be Misunderstood, mikä tuntui toimivan ihan kivasti. Vähän outoa oli, että musiikin kuuntelu eristi koko ympäristön jotenkin pois ja en oikeastaan edes huomannut että rataantutustumisessa oli muitakin, mikä oikeastaan oli keskittymisen kannalta ihan kiva asia. Opettelin myös vähän mielikuvaharjoittelua, tällä kertaa olin korjannut aikaisemman virheen ja mielikuvassa mitä kävin läpi ennen radalle menoa oli myös koira mukana. Aiemmin olen kyllä käynyt läpi ohjauskuvioita, mutta jostain käsittämättömästä syystä päästä on puuttunut koira!

Valitettavasti tänään kontaktit oli supertahmeat ja kämmäsinkin pari asiaa. Taas tuli puomilla maneerit esiin, eli juoksin heti koiran ohi, vaikka pitäisi vasta alasmenevällä osalla ja taas käännyin koiraa vastaan tuijottamaan ja käskyt tulee liian aikaisin treeneihin verrattuna, kun hätäilen kisaradoilla. A:lla sama juttu, paitsi että siinä muistin olla kumartumatta koiran päälle, mutta liian aikainen käsky stoppasi koiran liian aikaisin ja poltettiin reippaasti aikaa kun otin nyt kontaktit ihan harjoituksen vuoksi ihan alas asti.

Rankingeissäkin ollaan taas, TR-listalla sijalla 628 ja pisteet nousseet 0:sta 22:een. Agi.fi:n rankingissä sijalla 148 ja pisteitä 97.

Ei kommentteja: