7.4.07

Näytösharjoittelua

Lentsu kutsui sekä Ellan että Inton helatorstaina olevaan TOKO-näytökseen Lietoon ja tänään käytiin koko porukka (Ella, Into, Jatsi, Kara, Hecu) paikan päällä kyseisellä kentällä treenaamassa. Virittelyksi otettiin vähän seuraamista, mikä meni uudella tosi hauskalla kentällä vähän kumipallolinjalle, mutta rauhoittui siitä kyllä.

Ella otti näytöstä ajatellen luoksetulon kokonaisena liikkeenä, mikä oli melko hyvä. Ainoa ongelma oli, että ei meinannut pysyä kunnolla maassa jätettynä, mutta toisaalta oli myös erittäin kylmä. Pysähdykset oli hienoja ja koko luoksetulo varsin vauhdikas. Ohjattu oli myös erittäin hyvä ja myös palautus oli erittäin vauhdikas. Lopuksi otettiin yhteisliikkeenä paikallaolo, missä myöskin tykkäsi nostaa kyynerpäitä vähän ja tutisi kylmissään tuulessa. Olosuhteet oli siis noin +3 ja 21m/s.

Varsinaisen näytöstreenin jälkeen naksuttelin Ellalle vähän ruutua, pieni kosketusalusta oli kaivettuna hiekkaan. Tällä kertaa hakeutui jo aika hyvin ihan itsekseen keskelle katselematta maata, mistä voisi ehkä arvata, että homma saattaa alkaa toimia. Lisäksi leikittiin vielä sitä kaukojen seisomasta istumista, mitä teki tosi hyvin.

Kiitos Sirpalle pullakahveista, mitkä vähän lämmitti. Lentsu lupasikin helatorstaiksi järjestää 22 astetta lämmintä, joten näytös pidetään sortseissa.

Tämä taitaa muuten olla 300 kirjoitus tässä blogissa - onnea niille, jotka ovat ne kaikki lukeneet.

Ei kommentteja: