16.3.07

Pihahauskaa

Motivaatio TOKO-treeniin alkaa taas olla kohdillaan. Tulin juuri valituksi toiseen TSAU:n SM-joukkueeseen ja lupauduin helatorstaina esiintymään näytöksessä. Päivänvaloa alkaa olla niin, että pystyy töiden jälkeen treenaamaan ja ulkokentät alkaa olla hyvässä kunnossa.

Tänään tosin vielä pysyttiin omassa pihassa. Alkuun paikallaistuminen yläpihalla, joka meni hyvin. Sen aikana kävin rakentelemassa ruudun oikealle lähetettäväksi alapihalle. Ruutuun menot pienenpienelle kosketusalustalle meni tosi hyvin. Käänsin merkit niin, että lähetys muuttui vasempaan. Nyt tuli ikivanha ongelma yhden kerran, eli meinasi karata ruutuun käymättä merkin kautta. Kun muistui mieleen, että piti merkillä käydä ensin, niin loppu meni hyvin. Tämän jälkeen käänsin merkit takaisin. Nyt otettiin luoksetuloa ruutuunmenoreunan suuntaisesti. Sekä pysähdykset että läpitulot oli tosi hyviä. Ruutuun menokin sujui. Nyt täytyy tosiaan vaan siirtää harjoittelu isompiin mittakaavoihin.

Seuraavaksi oli vuorossa yläpihalla paikallamakuu, jonka aikana kävin ottamassa ruudusta yhden kulman pois merkiksi ja jätin muut merkit näkyville. Laitoin koiran näkemättä ohjatun kapulat valmiiksi ja hienon paikallamakuun jälkeen tehtiin täydellinen ohjattu nouto oikealle. Loppuun vielä tunnari, joka oli varsin mainio.

Nyt alkaa tuntua siltä, että kaikessa muussa ollaan sellaisessa vaiheessa, että kaukojen seisomasta istuminen on pahin ongelmamme.

Ei kommentteja: