7.6.08

Agilitykisat Raumalla - kaksi voittoa ja ensimmäinen nollavoitto!

Aamulla oli pitkästä aikaa hyvä fiilis lähteä kisoihin ja oma motivaatio kohdallaan. Inton kanssa startatut fiaskot aamulla oli aika vaikeita nollata, mutta onnistui kohtuullisesti.

Ensimmäinen rata oli melko haastava. Profiililtaan melko kiemurainen, 3 kontaktiestettä ja etenemisnopeudella 3,7m/s mineille laskettu ihanneajaksi 44 sekuntia. Rata meni kohtuullisen hyvin, takaosan valssikuvioissa eksyin kertaalleen, mutta siihen ei hirveästi aikaa hassattu ja samassa hässäkässä meinasi koira mennä keppien sijaan putkeen, missä ehkä hukattiin sekunnin verran. Loppupää menikin sitten ihan mainiosti. Ilman ratavirheitä tuloksena 5,39s yliaikaa ja tällä voitto. Radan nopein aika oli 4,55s yliaikaa, mihin oltaisiin ilman omia eksymisiä paremmalla keskittymisellä hyvin keritty, mutta yli 5 sekuntia ei tuosta olisi millään saatu pois. Medit ja maksit saikin samalle radalle 4 sekuntia lisää aikaa. No, voitto kuitenkin todisti, että on meidän mahdollista voittaa.

Toinen rata olikin sitten mukavampi profiililtaan. Ei suoraa, mutta ei myöskään väkisin vääntämistä, vaan ihan rehellinen virtaava agilityrata. Tässä tehtiin tulokseksi taas virheetön rata omasta mielestäni oikein hyvillä linjoilla vielä illalla videolta katsottunakin, mahdollisesti kepeille vienti olisi voinut olla vielä tiukempi, mutta kellossa maalissa -5,85s. Tuloslistan katsominen pelotti todella, että olisiko joku mennut jollain pienellä marginaalilla taas ohi, mutta lopulta hommaosui toisin päin ja voitto tuli 0,26s marginaalilla kakkoseen! 1/3 AVA-tittelistä siis vihdoin suoritettuna ja todistettuna itselle, että voittaminenkin on mahdollista kun vaan löytää sen oikeanlaisen rentouden ja unohtaa väkisin vääntämisen. Pienillä osanottajamäärillä vähän etukäteen pelotti, että onko suoritukset pilattu jo etukäteen ajatuksilla voitosta, mutta pää kesti ja mentiin kaksi kertaa vaan radalle tekemään niin nopeaa rataa kuin osataan virheitä pelkäämättä.

Kisan 1 video (lisätty 9.11.2008):


Kisan 2 video (lisätty 9.11.2008):

Ei kommentteja: