24.8.07

Rusettikisat

Kauniin ilman kunniaksi päätettiin mennä TSAU:n rusettikisoihin ja jo ajoissa, jos vaikka saisi kontaktien harjoittelun takia suorittaa mölliradankin. Mitään varsinaisia tavoitteita ei ollut muuta kuin pitää kivaa ja ottaa kisatilanteessa kontaktit alas asti.

Möllirata oli hieman normaalia möllirataa mutkikkaampi, mutta ihan juoksurata kuitenkin. Vesilahden vääntöjen jälkeen oli kyllä toisaalta tosi piristävää juosta ratoja, joissa koira saa vaan mennä. Puomi tuli hienosti alas asti, mutta A jäi viimeisen poikkiriman päälle, josta koira pomppasi pois.

Avoin rata oli haastava, mutta hyvin virtaava ja tarkalla ohjauksella siinäkin sai pitkälti antaa koiran mennä. Tällä kertaa tuli puomilla viimeiselle poikkirimalle, josta pomppasi pois, mutta A tuli kauniisti alas asti. Sijoituttiin nollatuloksella toiseksi.

Nyt täytyykin tehdä päätöksiä, että hyväksynkö kisoissa sen, että koira tulee reippaasti, mutta pysähtyy alimman poikkiriman kohdalle, kun vaikutti kovasti siltä, että tässähän tämä on suoritettuna. Mahdollisesti, jos siitä ei tule ongelmaa ja treeneissä aina loppuun asti, mutta ei kutsuja välistä pois.

Ei kommentteja: