19.1.08

Pikku tekemistä

Syyskuun jälkeen ei ollakaan oikeastaan oikeasti treenattu tokoa lainkaan. On ollut vähän hakusessa, että mitä on tavoitteet TVA:n jälkeen enkä oikein tiedä vielä. Vielä vähemmän tiedän tavoitteitamme agilityn suhteen, jossa on taas vakavassa harkinnassa maksanko edes TSAU:n harjoittelupaikkamaksua, kun en tiedä mihin pyritään kun työlläkään ei tunnu olevan vaikutusta niihin virheisiin, jotka estävät "menestymisen". Enkä muutenkaan pidä siitä, mihin suuntaan agility on kehittymässä, mutta katsotaan nyt.. Viimeiseen neljään kuukauteen ollaankin sitten tavoitteettomassa tilassa harrastettu vain normaalia elämää ja vähän jotain pientä paikallaoloa ruokinnan yhteydessä, mutta ei juuri muuta - mitä nyt pari kertaa eksytty agilitytreeneihin.

Tänään oli joka tapauksessa ylimääräistä energiaa kynsienleikkauksen jälkeen joten päätin, että virkistetään vähän. Otettiin sisällä (ei tällä ilmalla viitsi juuri ylimääräistä ulkoilla) hieman seuraamisen käännöksiä ja askeleita, nouto ja kaukot namipalkalla. Nouto oli erinomainen, muut.. no, suoritettiin.. intoa oli enemmän kuin tekniikkaa näissä, mutta niinhän se meillä on aina ollut taukojen jälkeen.

Nyt kun TOKO:n arvokisat ml. villakoiramestaruudet on Oulussa ja agilityn SM:t on jossain melkein Neuvostoliitossa, niin pitäisi alkaa lyödä ensi kesän kalenteria lukkoon, että mihin keskitytään, jos vaikka tavotteiden myötä löytäisi treeni-intoa..

Ei kommentteja: