25.8.06

Kenttätreeniä

Tänään päästiin Kultanummen kentälle iltapäivälenkillä. Ilma oli todella helteinen ja musta tuntuu, että Ella hieman säästelee itseään kun on kuuma jo ennen läkähtymistä. Vertailukohtana viime aikoina ajoittain hieman viileämmässä tehdyt reenit, joissa on alussa todella paljon räjähtävämpi kuin nyt kuumalla. Voi olla tietty mahdollista, että eiliset treenit tuntui vielä vähän tai sitten tuohon aikaan vaan koira on laiskempi. Pitää alkaa tarkkailla, että miten eri vuorokaudenajat vaikuttaa.

Joka tapauksessa aluksi otettiin kaukoja, mitkä oli tosi hyviä. Yksi sarja liikkeenä ja pallopalkalla taakse muutamia lyhyempiä sarjoja. Tämän jälkeen taas etukäteen rakennettu ruutu, jossa pallo valmiina odottamassa. Tällä kertaa ensin pari kertaa merkille ja kolmannella kerralla ruutuun asti. Itse ruutuun meno oli hyvä, mutta merkki kaipasikin hieman vahvistamista. Tämän jälkeen ohjattu nouto oikealle. Sama merkki kuin mistä ruutu tehtiin ja sama suunta, mistä ekalla toistolla lähti ryntäilemään ruudun suuntaan, mutta toisella yrityksellä tajusi että jotain piti noutaa ja se menikin sitten ihan ok. Piti ottaa vielä kolmas kerta, mikä olikin sitten jo erittäin hyvä. Lopuksi vielä kerran merkille sillä aikaa kun avustaja keräsi kapuloita pois. Kotipihassa vielä illalla 8 päivän tauon jälkeen tunnari. Osui taas heti ekana oikealle kapulalle, kävi viereisestä varmistamassa ja palautti oikean. Tätä pitää taas treenata aktiivisemmin. Tänään jotenkin ei ollut suoritukset ihan niin vapautuneita kuin mitä ne on viimeaikoina olleet, mutta eiköhän se taas korjaannu, en tainnut tosin itsekään olla ihan niin vapautunut kuin pitäisi ja se heijastuu heti koiraan.

Huomenna pitäisi mennä Green Perry's -päiville esittelemään TOKO:a harrastuksena ja ylihuomenna City-puudeleiden järjestämään luonnetestiin Helsinkiin.

Ei kommentteja: